WEB-DIENSTEN

Een eerste stap om een website op het internet toegankelijk te maken is dus het bezitten van een domeinnaam die uniek is. Een domeinnaam kies je zelf maar dient te voldoen aan een aantal voorwaarden namelijk:

 • Een domeinnaam mag enkel cijfers, letters en liggend streepje bevatten
 • Een domeinnaam mag niet beginnen met spatie of liggend streepje (-)
 • Een domeinnaam mag geen punt (.) bevatten


 • Na deze naam komt er een extensie bv. '.be', '.com' of noem maar op.
  Beide worden voorafgegaan met 'www.', zo is bv. 'www.bn-solutions.be' een geldige domeinnaam.
  De extensies die BN-Solutions kan registreren zijn .be, .com, .net, .org, .eu, .info, .biz en .name, er zijn nog extensies zoals .nl of .co.uk, .org.uk of .me.uk maar hiervoor dient men een inwoner te zijn van respectievelijk Nederland of het Verenigd Koninkrijk.
  BN-Solutions kan deze voor hun klanten registreren wat inhoud dat voor een jaar de klant de domeinnaam kan gebruiken. Als we van de klant voor het einde van het contract bericht krijgen dat ze de domeinnaam wil schrappen dan komt deze domeinnaam vrij voor andere klanten anders wordt het contract stilzwijgend verlengd met een jaar. Omdat de domeinnamen uniek zijn zou het kunnen dat deze al ingenomen is en niet meer vrij is. Als dit het geval is kan men kijken om een variant te kiezen of een andere extensie kiezen.
  De prijzen zijn excl. 21% BTW en afhankelijk van welke extensie je kiest.
  U kan hier checken of de naam die je wenst nog vrij is om te registreren. Hou er wel rekening mee dat het eventjes kan duren afhankelijk van de opgegeven extensie.

  www.     Prijzen