WEB-DIENSTEN

Indien men een website wil toegankelijk maken dient men schijfruimte te hebben op een server die verbonden is met het 'World Wide Web'.
BN-Solutions biedt de mogelijkheid om websites voor haar klanten te hosten, maw we verhuren ruimte op servers en zorgen dat deze constant bereikbaar zijn vanop het web.
Wij hebben gekozen voor krachtige Linux Redhat Enterprise servers met PHP 5 als webserver module. Het is geen dual PHP installatie waarbij PHP 5 via cgi verloopt.
De servers beschikken ook over MySQL 4.1 en uiteraard de nederlandstalige Plesk Reloaded webinterface. Linux is ook gekend voor zijn goede beveiliging en snelheid.
Uit statistieken blijkt dat de uptime 99,8% bedraagt wat enkel maar ten goede komt van onze klanten.

Daar niet iedere website dezelfde eisen stelt wat hosting betreft hebben we enkele maatformules uitgewerkt, je vindt ze hieronder samengevat.
De verschillen zitten vooral in beschikbare ruimte, aantal mailboxen, bandbreedte en aantal MySQL-databases.
Het contract wordt afgesloten per jaar en de prijzen zijn excl. 21% BTW.

         
  BN-Starter BN-Normal BN-Advance BN-Pro
Prijs per maand € 8 € 15 € 25 € 50
Schijfruimte 100 MB 250 MB 500 MB 1000 MB
Bandbreedte/maand 2,5 GB 5 GB 10 GB 15 GB
Domeinnaam inbegrepen Nee
MySQL databases 1 2 5 10
PHP5
Aantal apparte mailboxen 5 10 25 50
Gratis e-mail virusscanning
Gratis SPAMfilter
Webmail
  Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen


Wij kunnen ook bv. je domeinnaam laten doorverwijzen naar de aantal gratis MegaBytes die in het abonnement van je internetprovider zit vervat.
Meestal is dit een ruimte met een adres van de vorm http://users.uwprovider.com/server3/~deplaatswaaruwsitestaat/ en dus lelijk en moeilijk te onthouden.
Op die manier is het ook mogelijk om de e-mail voor deze domeinnaam te laten doorsturen naar je huidig e-mailadres bij je internetprovider.
Dit kost € 15 bovenop de registratie van een domeinnaam bij ons.