WEB-DIENSTEN

Omdat het 'World Wide Web' niet meer weg te denken is hebben we ontdekt dat een website eigenlijk een elektronisch uitgangbord of visitekaartje is geworden voor bedrijven maar ook voor particulieren, verenigingen, muziekgroepen en noem maar op.
Het is het medium bij uitstek om promotie te voeren zelfs over de landsgrenzen heen.
Om op het web aanwezig te zijn dienen we te begrijpen dat er verschillende stappen nodig zijn die zorgen dat als een persoon een internetadres intikt men naar de bijhorende website gaat.
Men heeft 3 fundamentele zaken nodig namelijk een domeinnaam of adres, een webhosting of server waar de bestanden van de website staan en natuurlijk de website zelf.
Het is net hierin dat BN-Solutions op de proppen komt. Wij denken samen met u mee en zorgen tevens voor de praktische realisatie van dit ganse proces.
We zullen kort deze 3 elementaire zaken bespreken.

De domeinnaam
Om aanwezig te zijn op de elektronische snelweg dient men om te beginnen een uniek adres te hebben.
Deze is bv. van de vorm www.bedrijfsnaam.be of www.muziekgroep.be, men kiest dit zelf.

De webhosting
Eens we een domeinnaam hebben dient dit adres gekoppeld te worden met de fysische locatie waar de bestanden voor de website opgeslagen zijn.
Dit is om simpel uit te leggen een snelle computer die op de harde schijf je bestanden heeft staan die de website vormen en die als een persoon je uniek adres ingeeft in de webexplorer deze pagina's toont op het scherm van de computer.

Het webdesign
Als men dus een adres heeft en ook een server waarop men de bestanden kan plaatsen moet men ook nog de bestanden zelf hebben.
Een website is dus een verzameling van bestanden die de informatie bevatten die je wil openbaar stellen aan eventuele klanten of de samenleving.
Deze pagina's worden ontworpen en geprogrammeerd zodat gans het geheel met elkaar kan samenwerken.
Men spreekt dus van webdesign, het designen van de voorstelling van de gegevens.

BN-solutions kan deze 3 zaken voor zijn klanten verzorgen maar het is tevens mogelijk om slechts een stuk door ons te laten verzorgen.
Als je bv. al een domeinnaam hebt maar nog geen webhosting dan kunnen wij die voorzien.
Misschien heb je zelf al een website maar nog geen domeinnaam en webhosting.
Ook dit is geen probleem, wij zorgen dat de website toegankelijk wordt en opgeslagen kan worden op de gepaste servers.

Meer info over deze 3 zaken vind je terug op de bijhorende pagina's, de prijzen voor de verschillende web-diensten vind je op onze prijzenpagina.
Wilt u echter meer uitleg dan kan u ons steeds contacteren via de contactpagina.