WEB-DIENSTEN

Alle prijzen die hier vermeld staan zijn exclusief 21% BTW.

Domeinnamen   Bestellen

Extensie
Land die kan registreren Duur contract Prijs per jaar
.BE België 1 jaar € 20
.COM Internationaal 1 jaar € 20
.NET Internationaal 1 jaar € 20
.ORG Internationaal 1 jaar € 20
.EU Europa 1 jaar € 25
.INFO Internationaal 1 jaar € 20
.BIZ Internationaal 1 jaar € 20
.NAME Internationaal 1 jaar € 20

Voor de verhuis van een domeinnaam naar BN-Solutions betaal je het bedrag van de registratie.


Webhosting   Bestellen

Hostingtype Duur contract Prijs per maand Prijs per jaar
BN-Starter 1 jaar € 8 € 96
BN-Normal 1 jaar € 15 € 180
BN-Advance 1 jaar € 25 € 300
BN-Pro 1 jaar € 50 € 600

De inhoud van ieder hostingtype vind je op onze webhostingpagina.
Het is tevens mogelijk om een domeinnaam die bij ons wordt geregistreerd door te laten verwijzen naar de gratis MegaBytes die in het abonnement van je internetprovider zit vervat.
Meestal is dit een ruimte met een adres van de vorm http://users.uwprovider.com/server2/~deplaatswaaruwsitestaat/ en dus lelijk en moeilijk te onthouden.
Op die manier is het ook mogelijk om de e-mail voor deze domeinnaam te laten doorsturen naar je huidig e-mailadres bij je internetprovider. Deze soort van forwardhosting kost € 15 bovenop de registratie van de domeinnaam.

Webdesign   Bestellen

Wat webdesign betreft is het moeilijk om met standaardprijzen te werken daar iedere website er anders uitziet en men soms ook meer tijd nodig heeft om de gevraagde zaken te programmeren.
Zo is het van zelfssprekend dat een een statische website van enkele pagina's sneller ontwikkeld wordt dan een dynamische website die gegevens uit een database haalt.
Om toch een idee te geven kan men stellen dat een statische website van zo'n 5 pagina's zoals bv. Wie zijn we?, Wat doen we?, Contactinformatie, enz. en waarvan de teksten, logo en evt. foto's digitaal aangeleverd worden door de klant zo'n 250 kost dit is echter een eenmalige kost.
Wij nemen echter graag contact met u op om samen uw websiteproject in kaart te brengen waarna we u een vrijblijvende aangepaste offerte opstellen.
U kan ons hiervoor vrijblijvend contacteren via onze contactpagina.